X
تبلیغات
عسل

تهیه و بسته بندی عسل ممتاز معصومی

عسل ممتاز معصومی در درمان ضعف اعصاب:

میدانیم که مردم مدت ها به طور معمول عسل را از نظر بهبود بخشی دستگاه عصبی مصرف میکردند.حتی مشاهدات بالینی هم ثابت کرده است که عسل برای اعصاب مفید میباشد.

پروفسور بوگولپوف و کیسوا بیمار مبتلا به داء الرقص (انقباض تشنج آور ماهیچه ها) را با مصرف عسل تحت معالجه قرار دادند و بعد از ۳ هفته در مان (بدون استفاده از تجویز داروهای دیگر ) نتایج به دست آمده بسیار خوب بود. خواب بیماران طبیعی شد. دیگر سردردی وجود نداشت. حالت ناتوانی و عصبی در بیماران کاهش یافت و بیماران نیرو گرفتند.

در مورد برخی بیماریهای دستگاه عصبی مرکزی . میتوان عسل غنی شده از ویتامین را توصیه کرد که حاوی اسید گلوتامیک هستند. اگر چه مزه اش ناخوش آیند و قی آور است در صورتی که با عسل مخلوط شود اثر نامطلوب آن از بین خواهد رفت و اثر درمانی آن عسل نیز که با اسید مذکور مخلوط شده موثرتر و سودمند تر خواهد بود.

+ تاریخ سه شنبه بیست و هشتم شهریور 1391 ساعت 11:30 نویسنده خانم مهندس محمدی |

 

" یَخرَجُ مِن بُطونِها شَرابٌ مُختَلِفُ أَلوانُهُ فیهِ شِفاءُ للِناس(سوره نحل / آيه 69)

از درون زنبور عسل ، شربتی به رنگهای گوناگون بیرون می آید که برای مردم شفابخش است .

هم چنین در آیه 15سوره محمد ( عسل مصفا ) از غذاهای بهشتی شمرده شده است .

خواص عسل ممتاز معصومی :

" در قدیم عسل از غذاهای خدایان می دانستند . زیرا عسل خاصیت فراوان دارد و به عقیده بعضی از دانشمندان شوروی ، خورنده آن به طول عمر نائل می گردد . در عسل خاصیت ضد عفونی کردن زخمها ورودی پوست بدن عکس العمل های مخصوصی است و چون عسل بسیار مقوی است و دارای گلوکز و فسفات است ، جوانان نباید زیاد آن را بخورند ولی پیران برای افزودن انرژی خود حتماً از عسل استفاده نمایند .

عسل با سیر برای رفع سرما خوردگی مفید است و اگر هر روز خورده شود عمل گوارش را آسانتر می گردند . اگر عسل را با شیر مخلوط کرده بخوریم التهاب و ورم گلو را فرو می نشاند .

آیا می دانید : زنبور کارگر برای تهیه یک گرم عسل ، متجاوز از شصت پرواز انجام می دهد . و در هر پرواز از بیش از هزار گل ، نوش برداری می کند . عسل به خاطر ترکیب خاص خود فاسد نمی شود و میکروب در آن نفوذ نمی کند.

+ تاریخ جمعه بیست و چهارم شهریور 1391 ساعت 0:29 نویسنده خانم مهندس محمدی |

خواص درمانی عسل ممتاز معصومی:

عسل ممتاز معصومی،ماده غذایی بسیار غنی و انرژی بخشی است که حدود۸۰ درصد از قندهای ساده یا مونوساکاریدها ساخته شده و هر۱۰۰ گرم آن ۳۲۰ کالری ایجاد می کند این مونو ساکاریدها بسرعت جذب می شوند و اثر انرژی بخشی خود را آشکار می کنند گفتنی است ، علاوه بر اثر کالری زایی ، عسل ممتاز معصومی دارای ویتامین های متعددی از قبیل تیامین ، ریبوفلاوین ، اسیدنیکوتینک ، اسید اسکوربیک ، پیریدوکسین و ویتامین کا است.

خواص فیزیکی عسل ، اثر ضد باکتریایی دارد و از زمانهای قدیم انسانها از خاصیت ضد میکروبی عسل سود جسته و آن را در درمان ناراحتی های پوستی از قبیل زخمها و سوختگی ها به کار برده اند و یکی از بهترین پانسمانها محسوب میشود.همچنین ، عسل را در درمان بیماری های دستگاه تنفسی و عفونت های ناحیه حلق به کار می برند و خاصیت ضدباکتریایی آن موجب اثربخشی عسل می شود و خاصیت ضد التهابی آن نیز مشاهده شده که به هیگروسکوپیک بودن آن نسبت داده شده است.

عسل علاوه براینکه یک غذای کامل است یک اکسیر پر انرژی نیز میباشد به طوری که سالیان سال به عنوان دارو برای درمان بیماریها مورد استفاده قرارگرفته است مصرف عسل در عرض چند دقیقه به شخص نیرو میدهد وتحمل بافتی و قدرت ترمیم آنرا افزایش می دهد بنابراین ورزشکاران باید عسل مصرف کنند

بنا به تحقیقات به عمل آمده عسل حاوی ۸۰ ماده مفید برای انسان می باشد و لازم به ذکر است که در دنیا هیچ ماده غذایی به اندازه آن نیروی کهربایی ندارد.

ابو علی سینا درکتاب قانون خود دهها نسخه بر پایه عسل وموم ذکر نموده است او می نویسد مصرف متـناوب عسل درهنگام زیاد شدن بلغم ، بدن را تقویت و نیرو را زیاد و اشتها را بازمی کند ؛ به عقیده وی عسل جوانی را جاودان می سازد وحافظه را نیرو بخشیده و گذشته را در خاطر زنده میکند ، اندیشه را پاک ، زبان را می گشاید ودرد را ریشه کن میکند .

در کتب پزشکی آمده عسل درروغن مالی زخمهای چرکی ، برای درمان بسیار مفید بوده ، با مرهم گذاری تاریکی دید را کاهش داده و بهترین درمان اختلالات دهان است در زیاد شدن ادرار مؤثر است ، دردهای شکم و سرفه را کاهش می دهد ، گزیدگی مار ، دردهای دستگاه تنفس وهر درد مفصلی را تسکین میدهد . خستگی عمومی واحساس سرما را رفع ومقاومت بدن را افزایش میدهد.

گفتنی است ، عسل به عنوان دارو هیچ اثر سوء، عارضه یا بیماری را به دنبال ندارد ؛ مگر آن که فقط حساسیت های محدودی را به وجود بیاورد، بنا بر این در حالت آلرژی ، امراض عفونی ، سل ، امراض روانی ، بیماری های کبد و معده ، امراض غدد فوق کلیه ، نارسایی قلب و عروق ، ناراحتی های عصبی ، امراض خونی و ضعف شدید، باید از تجویز زهر زنبور عسل خودداری کرد

اثرات درمانی عسل ممتاز معصومی:

بشر هزاران سال است که از مخلوط بزاق زنبور و شهد گل که عسل نام دارد، به عنوان دارویی برای درمان زخم ها استفاده می‌ کند . آزمایش هایی که در سال های اخیر انجام گرفته، نشان داده اند که عسل در درمان عفونتهای برجای مانده از عمل سزارین و سوختگیهای از آنتی بیوتیکهای مرسوم کارآمدتر عمل می‌کند. این ماده شیرین با طیف وسیعی از میکروبهای خطرناک از جمله Helicobacter , Salmonella , E.coli به خوبی مبارزه می کند عسل روی باکتری‌های مقاوم به آنتی بیوتیک، از جمله «ابر میکروبی» به نام MRSA ، نیز موثر است و بر خلاف بیشتر آنتی بیوتیک ها به نحو چشمگیری باعث پیشرفت بهبودی زخم‌ها می‌شود. هنوز به درستی نمی‌دانیم عسل چگونه این آثار را بر جای می‌گذارد اما محققان اعتقاد دارند توان بهبود زخم‌ها و مقابله با میکروب‌های مقاوم به آنتی بیوتیک‌ که در این ماده بی‌نظیر وجود دارد، ممکن است روزی عسل را از نوعی درمان جایگزین به یک شیوه درمانی اساسی در پزشکی تبدیل کند. رمز و راز این توانایی‌ها را باید در شیوه تهیه عسل جست و جو کرد. زنبورهای کارگر طی بهار و تابستان شهد جمع آوری می کنند، هنگامی که به کندو باز میگردند، آن‌ را از معده به دهان می آورند و در دهان دستیاران خود می‌گذارند. آنها شهد را به درون حفره های شانه خالی می کنند و با بال‌هایشان آن قدر آن را باد می‌زنند که بیشتر آب موجود در شهد تبخیر شود. در همین زمان، بزاق سرشار از آنزیم‌ زنبورها، ساکاروز را به گلوکز و فروکتوز تبدیل می کند که به آب باقیمانده در شهد پیوند می‌شوند . به این ترتیب، بیابانی بر جای می ماند که باکتری‌ها نمی‌توانند در آن زنده بمانند. البته ، حین رسیدن عسل فرصت زیادی برای تهاجم عوامل بیماریزا وجود دارد. اما آنزیمی به نام گلوکز اکسیداز این فرصت را از آنها می‌گیرد. این آنزیم با تبدیل کردن گلوکز به اسید گلوکونیک، فرآورده تلاش زنبورها را اسیدی و آن را برای بیشتر باکتری ها نامطلوب می سازد .

اغلب افراد عقیده دارند که اسیدی بودن، تنها سلاح عسل در برابر باکتری‌هاست. اما مطالعات نشان داده اند تقریبا همه عسل ها سلاحی سری دارند که حتی اگر رقیق شوند، آنها را برای میکروب‌ها مرگبار می‌سازد: پراکسید هیدروژن. این ماده زمانی در بیمارستان‌ها به عنوان ضدعفونی کننده مصرف می‌شد. از تجزیه این ماده رادیکال های آزاد تشکیل می شوند که باکتریها را از بین میبرند. چون این واکنشها خیلی سریع رخ میدهد، پراکسید هیدروژن را باید در غلظتهای بالا بر زخم‌ها استعمال کرد. البته ، این ماده در این غلظتها به بافت سالم آسیب می زساند . در عسل، پراکسید هیدروژن به کمک آنزیم گلوکز اکسیداز تولید می‌شود. اما میزان آن هزار بار کمتر از مقداری است که در گذشته روی زخمها استعمال می‌شد. در نتیجه ، گذاشتن عسل روی زخمها، ضمن جلوگیری از تهاجم و تخریب میکروب‌ها ، با آسیب بافتی همراه نیست. علاوه بر این، همین طور که پراکسید هیدروژن تجزیه میشود ، گلوکز اکسیداز با تسهیل ساختن آن از گلوکز، پیوسته آن را جایگزین می‌کند. جالبتر این که ، به دلایل ناشناخته وقتی عسل رقیق میشود، فعالیت این آنزیم افزایش می‌یابد. . به همین خاطر، عسل حتی وقتی ۷ تا ۱۴ برابر رقیق شود، میتواند از رشد باکتریهایی مانند MRSA جلوگیری کند. خلاصه ، زمانی که عسل روی زخم قرار می گیرد و در اثر تراوش پلاسما از زخم رقیق می شود ، در مبارزه با میکروبها پرتوانتر شود .

یکی دیگر از خصوصیات جالب عسل که آن را از داروهای ضد باکتری مرسوم مجزا می‌سازد، تقویت بهبود یافتن زخم هاست . داروها ی ضد باکتری علاوه بر نابودی باکتری‌ها به سلول‌های انسان نیز آسیب می‌رسانند . از طرف دیگر، آنها فقط با مهار کردن رشد میکروب‌ها به بهبودی زخم‌ها کمک می‌کنند. اما عسل به طور مستقیم در بهبودی زخم‌ها دخالت می‌کند. عسل محیط ویژه ای را می آفریند که برای رشد بافت مناسب است و در عین حال بامیکروب‌ها نیز مبارزه می‌کند. به علاوه، رطوبت عسل از درد وتخریب سلولها حین تعویض پانسمانهای خشک شده جلوگیری می کند .

عسل دست کم بخشی از توان ترمیمی خود را مدیون پراکسید هیدروژن است. این ماده، رشد رگ‌های خونی را تحریک می‌‌کند. این رگها اکسیژن، مواد غذایی و سلول‌هایی به نام فیبروپلاست ( که بافت پیوندی جدیدی را می‌سازند) را به موضع زخم هدایت می‌کنند. به علاوه، ترکیب ناشناختهای دسته ای از سلول‌های ایمنی به نام منو سیت رافعال می‌کند. این سلولها عامل رشدی را آزاد می‌کنند که سلول‌های پوششی را تحریک می‌کنند تا تقسیم شوند و زخم را ببندند. منوسیت‌ها به نوع دیگری از سلول‌های ایمنی به نام ماکروفاژ نیز تبدیل می‌‌شوند. این سلولها، میکروبها و سلولهای مرده را میبلعند و آنها را هضم می کنند .

عسل در بهبود یافتن زخم معده نیز موثر است. یک قاشق چای خوری عسل طبیعی در معده خالی میتواند مانع رشد باکتری خطرناکی به نام Helicubacter شود که باعث اغلب زخم‌‌های معده می‌شود. عسل، باکتری‌ مقاوم به آنتی بیوتیکی را که باعث عفونت ریوی در بیماران مبتلا به فیبروز سیستیک میشود ، Burkholderia cepacia ، در محیط کشت از پا در آورده است.

به هر حال، همه عسلها از خواصی که برشمرده شد به یک اندازه بهره‌مند نیستند. شهد بعضی گل‌ها مقدار زیادی کاتالاز دارد . این آنزیم پراکسید هیدروژن را تخریب می‌کند. بعضی شهدها، گلوکز اکسید از را به گرما و نور حساس می‌کنند. با وجود این، توان ضد میکروبی بعضی عسلها حتی با جوشاندن آنها از بین نمی‌رود. از این رو، به نظر میرسد، عسل علاوه بر مولکولهایی که تاکنون شناخته شده است، مواد ضد میکروب دیگری دارد که به دما مقاوم ا ند.

از زمان مصریان باستان، عسل برای درمان زخم‌ استفاده می‌شده است و به نظر می‌رسد که باکتری‌ها هنوز توان مقابله با مواد ضد میکروب آن را پیدا نکرده‌اند. از این رو، تلاش برای شناخت کامل تر این ماده ، ما را در مقابله به ابر باکترها که به آنتی بیوتیک‌های مرسوم مقاوم شده‌اند، یاری خواهد رساند. به هر حال، این ماده دارویی را همانند سایر داروها باید با مشورت متخصصان استفاده کرد. زیرا دانه‌های گرده موجود در عسل طبیعی می‌توانند خود باعث عفونت شوند. خوشبختانه، گرده‌ها را با پرتو گاما می‌توان از بین برد، بدون آن که به خواص دارویی عسل آسیبی برسد. امید است با تلاش‌های محققان راه برای یک شیوه درمانی جدید یعنی «عسل درمانی» هموار شود

+ تاریخ جمعه هفدهم شهریور 1391 ساعت 22:41 نویسنده خانم مهندس محمدی |

عسل و سلامتی روحی

 Image
عسل باعث پايين آمدن كلسترول خون و کاهش افسردگي مي شود. استفاده از عسل در پايين آوردن كلسترول خون و درمان سردردهاي ميگرني، اختلالات قلبي و شرياني كمك مي‌كند.


مهندس زهره تابعي، كارشناس صنايع غذايي موسسه تحقيقات واكسن و سرم‌سازي رازي در گفت‌وگو با خبرنگار علمي پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)- منطقه خراسان، گفت: فرآورده‌هاي زنبور عسل، يك ماده آرام بخش طبيعي است كه تشويش و افسردگي را كاهش مي‌دهد.


وي با بيان اينكه تركيبات كندوي زنبور عسل سرشار از آمينو اسيدها، پروتئين، گلبولين‌ها، پيتون‌ها است گفت: اين مواد براي ادامه حيات ضروري است و از جمله مواد اساسي براي ساختمان سلولي مي‌باشد.


اين كارشناس صنايع غذايي در توضيح مزاياي ماده تريپتونان موجود در عسل گفت: تريپتونان يك آمينو اسيد ضروري ويك مكمل غذايي مي‌باشد كه يك آرام‌بخش طبيعي بوده، تشويش و افسردگي را كاهش مي‌دهد و در پايين آوردن كلسترول خون و درمان سردردهاي ميگرني، اختلالات قلبي و شرياني كمك مي‌كند.


تابعي با اشاره به اينكه اين ماده عامل ضد تشويش و نگراني است و مانع از بروز رفتارهاي پرخاشگرانه مي‌شود اذعان داشت:اين ماده با تقليل كربوهيدارت‌ها سبب كنترل قند خون مي‌گردد و در نتيجه مانع از چاقي مي‌شود.


مهندس تابعي در ادامه با تشريح مزاياي ليزين ديگر ماده فعال در كندوي زنبور عسل گفت: ليزين از آمينو اسيدهاي ضروري است كه به فراواني در ماهيچه وجود دارد اما بدن قادر به توليد آن نيست و بايد آن را از طريق رژيم غذايي به بدن رسانيد. وي گفت: ليزين در درمان تبخال موثر است و با تقليل رشد ويروس به وسيله اصلاح و متعادل كردن مواد مغذي بر تبخال اثر مي‌گذارد.


تابعي با بيان اينكه كمبود ليزين باعث خستگي، تورم چشم‌ها، تاخير در رشد، و مشكلات كم خوني و تناسلي مي‌شود خاطر نشان كرد: اين ماده نقش مهمي در ساختار كلاژن‌ها دارد. و جذب روده‌اي نسبت به كلسيم را افزايش داده و خروج كلسيم از ادرار را كاهش مي‌دهد.


اين كارشناس صنايع غذايي با اشاره به اينكه از ديگر مزاياي ليزين پيشگيري و درمان پوكي استخوان، التيام استخوان‌هاي صدمه ديده است افزود: كمك به قابليت ارتجاعي و سلامت پوست، ساخت ماهيچه‌ و بافت همبند، و همچنين جلوگيري يا كاهش شدت تبخالهاي تناسلي از ديگر ويژگي هاي مواد موجود در عسل مي باشند.


وي درخصوص ميتونين يكي از آمينو اسيدهاي موجود در كندوي زنبور عسل گفت: ميتونين نقش كليدي درتنظيم اسيد فوليك بدن دارد

زيرا ميتونين با شركت در واكنش‌هاي آنزيمي موجب پايين آوردن سطح هيستامين بدن مي‌شود و باعث بهبود افسردگي، آلرژي، آسم و صدمات ناشي از پرتوها مي شود.


تابعي با بيان اينکه ميتونين باعث تقليل افسردگي ناشي از اعتياد به هروئين، و داروهاي مسكن و خواب آور شود افزود: ميتونين راديكال‌هاي آزاد را غير فعال کرده و با ساخت پروتئين، بافت سلولي را تغيير مي دهد.


اين کارشناس صنايع غذايي با اشاره به اينکه اين ماده، از ريزش مو جلوگيري به رشد و سلامت آن كمك مي‌كند اظهار داشت: ميتونين، جراحات ناشي از صدمات سوختگي يا جراحي را التيام مي دهد و بدن را در برابر اثرات نامطلوب ناشي از مصرف الكل، سيگار و سيار مواد شيميايي مصون مي‌دارد.


وي خاطر با بيان اينکه ماده سيتئين موجود در عسل مي‌تواند باعث افزايش رشد، تراكم و قطر مو شود اظهار داشت: اين ماده مي تواند به عنوان يك آنتي اكسيدان عمل نمايند و بدن را برابر پرتوها،و آلودگي‌ها محافظت نمايد .


مهندس تابعي درخصوص هيستيدين موجود كندوي زنبور عسل گفت: هيستيدين داراي خواص ضد التهاب است و تنها آمينو اسيدي است كه در خون مبتلايان به ورم مفاصل كمتر وجود دارد و مي تواند باعث افزايش التيام زخم و در رشد و ترميم بافت ضروري است.


اين کارشناس صنايع غذايي افزود: اين ماده عامل مهمي در سلامت گلبول‌هاي قرمز خون است و كمبود آن باعث كاهش هموگلوبين و هموتوكريت خون و همچنين ابتلا به كم خوني مي شود.


اين كارشناس صنايع غذايي در خصوص ساير مواد موجود در كندوي زنبور عسل گفت: گلوتامين نقش كليدي در سوخت و ساز سلولي دارد، انرژي بدن را افزايش داده و باعث تقويت حافظه و تمركز مي شود، اين ماده ميزان قند خون را تثبيت كرده و رغبت به الكل را كاهش مي‌دهد.


مهندس تابعي با توضيح عملكرد و مزاياي تيروزين موجود در كندوي زنبور عسل گفت: تيروزين با تاثير بر مغز مي‌تواند با افسردگي مبارزه كرده و قادر است ميزان هورمون تيروئيد و آدرنالين را تغيير دهد.

١ . درمان بيماري قلبي :
مخلوطي از عسل و پودر دارچين را تهيه كنيد و به جاي مربا روي نان قرار دهيد و به طور منظم در وعده صبحانه صرف كنيد.اين روش در كاهش كلسترول،جلوگيري از بروز حمله قلبي، تنفس راحت و تقويت ضربان قلب موثر است.بيماران مبتلا به حمله قلبي نيز با مصرف روزانه اين مخلوط از حمله قلبي بعدي درامان خواهند بود.بررسي روي سالمندان در آمريكا و كانادا نشان داده است،با بالا رفتن سن شاهرگ هاي حياتي و سياهرگ ها خاصيت انعطاف پذيري خود را از دست مي دهد.عسل و دارچين به شاهرگ ها و سياهرگ ها قدرتي تازه ميبخشد.

٢ . از بين بردن اثر خارش نيش هاي حشرات :
مخلوطي از يك سهم عسل، ٢ سهم آب ولرم و يك قاشق چاي خوري پودر دارچين را روي قسمتي از بدن كه احساس خارش مي كنيد،قرار دهيد خارش و درد در عرض يك يا ٢ دقيقه فروكش خواهد كرد.

٣ . درمان التهاب مفصل(آرتريت):
روزانه،يك وعده صبح و يك وعده شب،مخلوطي از يك فنجان آب گرم، ٢ قاشق چاي خوري عسل و يك قاشق چاي خوري پودر دارچين مصرف شود.اين مخلوط معجزه گر در صورت مصرف به طور منظم آرتريت هاي مزمن را نيز درمان مي كند.بررسي هاي اخير روي ٢٠٠ بيماري كه قبل از صرف صبحانه از اين مخلوط استفاده كردند نشان داد، ٧٣ نفر از آنان در عرض يك هفته كاملا از درد رهايي پيدا كردند و پس از يك ماه بيشتر افرادي كه قادر به راه رفتن يا حركت نبودند،بدون احساس هيچ دردي توانايي راه رفتن و تحرك خود را به دست آوردند.

٤ . جلوگيري از ريزش مو:
قبل از دوش گرفتن مخلوطي از مقداري روغن زيتون داغ،يك قاشق چاي خوري عسل و يك قاشق پودر دارچين را به مدت ٥ تا ١٥ دقيقه روي سر قرار دهيد و سپس آن را بشوييد.

٥ . از بين بردن عفونت مثانه:
٢ قاشق غذاخوري عسل به همراه يك قاشق چاي خوري پودر دارچين را با مقداري آب ولرم حل كنيد و آن را بنوشيد.اين روش باعث مي شود كه ميكروب هاي مثانه از بين برود.

٦ . درمان درد دندان:
مخلوطي از يك قاشق چاي خوري پودر دارچين و ٥ قاشق چاي خوري عسل تهيه كنيد و روي دندان خراب بماليد.اين عمل را ٣ بار در روز تكرار كنيد تا درد تسكين يابد.

٧ . كاهش كلسترول:
٢ قاشق غذاخوري عسل را با ٣ قاشق چاي خوري پودر دارچين در يك ليوان چاي حل كنيد و بنوشيد.اين كار ميزان كلسترول خون را طي ٢ ساعت به ١٠ درصد كاهش مي دهد.

٨ . درمان سرماخوردگي:
به مدت ٣ روز از مخلوط يك قاشق غذاخوري عسل با يك چهارم قاشق چاي خوري پودر دارچين استفاده كنيد.اين روش براي درمان سرفه مزمن و سرماخوردگي و سينوزيت به كار مي رود.

٩ . درمان ناباروري:
براي برطرف كردن اين مشكل،به مردان توصيه مي شود ٢ قاشق غذاخوري عسل را قبل از خواب ميل كنند.در كشورهاي چين،ژاپن و خاوردور كه با مشكل ناباروري مواجه اند،در طول روز مخلوطي از مقداري پودر دارچين و يك دوم قاشق چاي خوري عسل را به طور مرتب روي لثه و داخل دهان خود قرار مي دهند تا مخلوط حاصل از طريق بزاق وارد بدن شود.زوجي كه مدت ١٤ سال بچه دار نمي شدند با شروع مصرف عسل و دارچين پس از مدت كوتاهي صاحب دوقلو شدند.

١٠ . درد معده:
مصرف عسل و پودر دارچين علاوه بر درمان درد و نفخ معده،زخم معده را نيز درمان مي كند.

١١ . تقويت سيستم ايمني:
استفاده روزانه از عسل و پودر دارچين سيستم ايمني بدن را تقويت كرده و بدن را از حمله باكتري و ويروس محافظت مي كند.دانشمندان دريافتند كه عسل داراي مقدار زيادي ويتامين و آهن است.مصرف مداوم عسل گلبول هاي سفيد خون را تقويت مي كند تا بتواند با باكتري ها و بيماري هاي ويروسي مقابله كند.

١٢ . برطرف كردن سوء هاضمه:
قبل از هر وعده غذا،پودر دارچين را روي ٢ قاشق غذاخوري عسل بريزيد و ميل كنيد تا از ترشح اضافي اسيد معده رهايي پيدا كنيد زيرا اين مخلوط غذاهاي سنگين را به راحتي هضم ميكند.

١٣ . جلوگيري از آنفلوآنزا:
دانشمندي در اسپانيا ثابت كرده كه مخلوط عسل و دارچين داراي مواد مفيد طبيعي است كه از ميكروب هاي آنفلوآنزا و سرماخوردگي جلوگيري به عمل مي آورد .

١٤ . افزايش طول عمر:
مصرف دائم و مرتب عسل و پودر دارچين مانع پيري زودرس مي شود.مخلوطي از ٤ قاشق چاي خوري عسل،يك قاشق چاي خوري پودر دارچين و ٣ فنجان آب گرم را با هم بجوشانيد.سپس مخلوط به دست آمده را ٣ الي ٤ بار در روز به مقدار يك چهارم فنجان ميل كنيد.اين مخلوط علاوه بر طراوت بخشيدن و نرم نگه داشتن پوست از پيري زودرس نيز جلوگيري مي كند.

١٥ .برطرف كردن جوش صورت:
قبل از خواب مخلوط ٣ قاشق غذاخوري عسل و ١ قاشق چاي خوري دارچين را روي جوش ها قرار دهيد و روز بعد با آب ولرم بشوييد.تكرار روزانه اين كار به مدت ٢ هفته،جوش ها را از بين مي برد.

١٦ . درمان عفونت هاي پوستي:
قرار دادن مخلوطي به مقدار مساوي از عسل و پودر دارچين روي قسمت هاي مختلف پوست، عفونت هاي پوستي و اگزما را نيز درمان مي كند.

١٧ . درمان سرطان:
تحقيقات جديد انجام گرفته در ژاپن و استراليا نشان داده،سرطان هاي پيشرفته معده و استخوان به طور موفقيت آميزي درمان شده است.بيماران مبتلا به اين سرطان ها ٣ بار در روز و به مدت ٣ ماه يك قاشق غذاخوري عسل و يك قاشق چاي خوري دارچين را مخلوط و مصرف مي كنند.

١٨ . از بين بردن خستگي مفرط:
مصرف نصف قاشق غذاخوري عسل و مقداري پودر دارچين در يك ليوان آب اول صبح و بعد از ظهر كه بدن با افت نشاط روبه رو است طي يك هفته نيروي حياتي بدن را افزايش مي دهد.

١٩ . از بين بردن بوي بد دهان:
شما مي توانيد پس از بيدار شدن از خواب با محلولي از يك قاشق چاي خوري عسل،مقداري پودر دارچين و آب گرم غرغره كنيد تا در طول روز مشكل بوي بد دهان را نداشته باشيد.

٢٠ . مشكل شنوايي:
مصرف روزانه مقدار مساوي از عسل و پودر دارچين در صبح و شب مشكل شنوايي را برطرف مي كند.
شايان ذكر است،عسل مورد مصرف بايد خام و پاستوريزه نشده باشد.زيرا كه آنزيم هاي لازم به هنگام عمل پاستوريزه به علت حرارت ديدن از بين مي رود.

+ تاریخ سه شنبه چهاردهم شهریور 1391 ساعت 9:11 نویسنده خانم مهندس محمدی |

مصرف روزانه دو قاشق عسل ممتاز معصومی تضمین کننده سلامتی است


عسل یکی از مواد غذایی بدون ضرر است و حتما باید روزی دو قاشق برای تضمین سلامتی و جلوگیری از بیماری ها مصرف شود.

 
لقمه: عفت رییسی با بیان اینکه عسل نه به عنوان ماده غذایی بلکه باید غذا تلقی شود، گفت: عسل یکی از مواد غذایی بدون ضرر است و حتما باید روزی دو قاشق برای تضمین سلامتی و جلوگیری از بیماری ها مصرف شود.

رییس اتحادیه زنبورداران کشور افزود: آنچه زنبورداران ما تولید می کنند محصولی طبیعی و برگرفته از تنوع آب و خاک و گیاه کشور است.

وی گفت: کشور ما کشور چهار فصلی است که با وجود داشتن گیاهان دارویی که هر کدام به نحوی می تونند درمان کننده بیماریها باشند.

رییسی تصریح کرد: عسل شهد گلهای شفا بخش است و کشور ما جزو کشورهایی است که پتانسیل عسل های خوب و مناطق مختلف را دارد.

وی اضافه کرد: شناخت عسل خوب شاید کار سختی باشد و در راستای اجباری کردن مواد غذایی - که بسیار دیر نیز انجام شد اما آن را به فال نیک می گیریم -که مردم بدانند چه چیزی استفاده می کنند- از این به بعد شاهد وجود عسل استاندارد در بازار کشور باشیم.
 
رییس اتحادیه زنبورداران کشور گفت: اتحادیه زنبور داران ایران که متولی 60 هزار زنبور دار در سطح کشور است از این طرح استقبال کردند.

رییسی تصریح کرد: هنچنین با سازمان جهاد کشاورزی استان البرز، تحقیقات علوم دام، معاونت علوم دام، سازمان استاندارد صنعتی ایران و شهرداری شورای کرج جمع شدیم تا برای نقش عسل در سلامتی مردم رفراندومی بگذاریم که چگونه محصول خوبی را تولید کنیم و مردم چگونه از سلامت آن مطلع شوند.

وی گفت: روز اول جشنواره 14 آبان بود که هزار و پانصد نفر مراجعه کننده مستقیم داشتیم و در سمینارمان نیز مسئولان شهر که دست اندر کار بحث سلامت شهروندان هستند در این جشنواره حضور داشتند.
+ تاریخ سه شنبه چهاردهم شهریور 1391 ساعت 8:56 نویسنده خانم مهندس محمدی |

امام کاظم (ع) می فرماید خوردن عسل شفای هر دردی است . کسی که آب پشتش (نطفه) متغیر شود یعنی کم و غیرعادی شود شیر و عسل برای او سودمند است.


عسل غذایی است مقوی ، نیرو بخش ، محرک قوه باه و در درمان انواع ناتوانی های جنسی تاثیر بسزایی دارد چه به تنهایی مصرف شود و یا همراه با سایر غذاهای داروی مورد استفاده قرار گیرد و از این نظر خواص آن بر همگان روشن است و لازم است به چند مورد آن اشاره گردد :



درمان انواع ناتوانی های جنسی با عسل ممتاز معصومی


روشهای درمان


الف-در درمان انواع ناتوانی های جنسی (کندی و سستی نعوظ وغیرو) عسل و زنجبیل مؤثر واقع می شود . مصرف زنجبیل برای هر وعده 5 گرم (یک قاشق چای خوری) است.


ب-مقداری نخود را در آب خیس کرده و به صورت خام تناول نمایید و آب خیسانده آن را با عسل مخلوط نموده و بنوشید و چند روز متوالی ادامه بدهید جهت درمان ناتوانی جنسی مؤثر است.


ج-مصرف پودر ریشه بابونه با عسل زیاد محرک قوه باه است.


د-مغز گردو را کوبیده و با عسل مخلوط نموده و میل نمایید جهت تقویت قوای جنسی بسیار مؤثر است به علاوه برای تقویت اعصاب و فربه نمودن بدن هم بسیار نافع می باشد.


ه-خوردن آب هویج مخلوط با عسل مقوی باه وبرای تحریک کردن کبد و روده ها مؤثر است.


و-کسانی که مبتلا به ضعف قدرت تناسلی ، سرعت انزال و یا عدم نعوظ هستند اگر به مقدار 2 جو مومیایی را در 40 گرم عسل حل کرده ومیل نمایند و سه روز ادامه دهند  به حد اعلا از این بابت تقویت خواهند شد.


مومیایی دارویی است کمیاب و ذیقیمت ودر مداوا سریع الاثر . بهترین نوع مومیایی آن است که از کوههای استان فارس بدست می آید هم خوراکی است وهم به صورت ضماد بکار می رود.


افراد مسن که به ضعف قدرت باه مبتلا هستند روغن زیتون عتیق را با عسل از هر کدام 75 گرم مخلوط نموده سه روز بخورند یا یک قاشق چای خوری پودر تخم شلغم را با عسل روزی سه بار میل نمایند.


درمان خستگی جنسی با عسل ممتاز معصومی


خوردن یک لیوان شربت آب لیمو با عسل پس از هر آمیزش جنسی بسیار مؤثر واقع می شود و مقداری از انرژی از دست رفته را جبران می نمایند. آب لیمو باید خالص و تازه باشد . چه بهتر که در خانه لیمو ترش تازه آماده باشد زن و مرد هر یک ، نیمه ای از یک لیمو ترش را در یک لیوان آب بچکانند و با عسل  بیامیزند و سپس بنوشند.


 درمان سستی کمر با عسل ممتاز معصومی


روشهای درمان


الف-روزی یک زرده تخم مرغ را با یک قاشق غذا خوری عسل مخلوط نموده و در لیوان آن قدر به هم بزنید تا مانند خمیر شود آن را صبح ناشتا میل نمایید.


ب-تخم مرغ و خرما را در روغن زیتون سرخ کرده و عسل به آن افزوده شود و میل نمایید.


ج-حلوای نرم که از عسل و آرد گندم و زعفران تهیه شود بسیار نافع است.


د-عود صلیب(احمد و محمود) دو دانه که تقریبأ به وزن 40 گرم باشد بجوشانید و پس از صاف کردن با 250 گرم عسل مخلوط کرده روزی یک قاشق غذا خوری صبح ناشتا وشب قبل از خواب میل نمایید ، آن بسیار مفید خواهد بود.


جهت ازدیاد نطفه عسل ممتاز معصومی مصرف کنید


حضرت علی (ع) می فرماید شیر و عسل مواد حیاتی را در نطفه تقویت می کند آنان که از نعمت فرزند محرومند سزاوار است از شیر و عسل آمیخته به هم بنوشند.


خوردن آب پیاز با عسل  به نسبت 1 به 2 در وقت خواب یک داروی ساده و بی نظیر در ازدیاد نطفه است.

+ تاریخ یکشنبه دوازدهم شهریور 1391 ساعت 12:27 نویسنده خانم مهندس محمدی |

اگر میخواهید بچه دار شوید:

در این مقاله مطالب مهمی در مورد بچه دار شدن و انعقاد نطفه بیان میشود:

عوامل ناباروری و درمان آن :

باید دانست که زن و مرد، در یک صورت، برای همیشه عقیم بوده و باید از بچه‌دار شدن ناامید باشند و آن در صورتی است که زن روی زهار خود (زیر شکم) و مرد روی آلت خود (روی عانه) موی نداشته باشند.
در غیر این صورت (در صورت وجود موی) ایندو، استعداد باروری را دارند و عقیم نمی‌باشند و تنها موانعی موجب عدم باروری شده است. این عوامل می‌تواند از این قرار باشد:
۱) ضعف اسپرم و تخمک ۲) کمی تعداد اسپرم و تخمک ۳) راه‌بندان در زهدان زن ۴) انسداد لوله‌های رساننده‌ی اسپرم و تخمک ۵) غلبه گرمی شدید که موجب سوخته شدن اسپرم و تخمک می‌شود. ۶) سردی شدید که موجب ناتوان شدن تخمک و اسپرم می‌شود. ۷) سردی شدید رحم زن که نطفه را بارور نمی‌سازد، وجود عارضه‌هایی مثل عفونت و کیست در رحم و تخمدان زن، ۸) کوچکی آلت مرد، که اسپرم را به رحم نمی‌رساند ۹) سوء مزاج زهدان و ….
گاهی هیچ یک از عارضه‌های فوق وجود ندارد و تنها علت عدم باروری، وجود ناامیدی و استرس و اضطراب و غم و اندوه در زن می‌باشد، مخصوصاً اگر موردی مبنی بر وجود اشکال در امر باروری وجود داشته باشد، یا حرف و حدیث دیگران و اطرافیان که همین حالت روانی پریشانی که به زن روی می‌آورد می‌تواند، مانع باروری وی شود، اگر چه هیچ اشکالی در دستگاه‌های زن و مرد وجود نداشته باشد. و تو باید به این نکته اهمیت دهی.
یکی از عوامل دیگر نازایی و ناباروری در مرد و زن، اعمال پزشکی طب کلاسیک می‌باشد. داروهای قوی و بسیار مُضر و انواع آمپول‌ها، مخصوصاً، اعمال جراحی مثل بیماری واریکوسل، جراحی رحم، جراحی کیست و امثال اینها، که خطر ناباروری همیشگی را به دنبال خواهد داشت، چرا که در اعمال جراحی در نقاط حساس و پُرعصب و مویرگ، خطر قطع مویرگ و عصبهایی را که به چشم نمی‌آید و در طب کلاسیک اهمیت ندارد، ولی در اصل عهده دار کاری در زمینه باروری را داراست، خواهد بود. و این‌ گونه عارضه‌ها که بر اثر دست کاری شدن و از حالت طبیعی بیرون آوردن عضو، روی می‌دهد، معمولاً قابل جبران نخواهد بود.

علت شایع ناباروری:
امروزه عمده علت ناباروری در زن و مرد، غلبه سردی می‌باشد، در مردان، غلبه سردی، ناتوانی و ضعف اسپرم را به دنبال دارد و در زنها، غلبه‌ی سردی علاوه بر مورد مذکور، رحم را سرد کرده، و رحم سرد نمی‌تواند نطفه را گرم کرده و بارور کند، مثل پرنده‌ای که با بدن سرد روی تخم‌ها می‌خوابد که این کار، باعث جوجه شدن تخمها نخواهد شد. و علت سردی زیاد بدن در این عصر، استفاده از غذاهایی می‌باشد که در زیر توضیح داده می شود:
۱) تمام غذاهای آماده و کارخانه‌ای ۲) تمام مواد غذایی که در تکوین و تهیه‌ی آن از مواد شیمیایی و نگه‌دارنده‌ها استفاده شده است ۳) گوشت گاو و گوساله (بجز گوساله بسیار جوان) ۴) غذاهای فریز شده و از شب مانده شده ۵) لبنیات مخصوصاً ماست و دوغ تُرش ۶) انواع ترش مزه‌ها مخصوصاً سرکه، آبغوره، و مخصوصاً سرکه‌های شیمیایی کارخانه‌ای ۷) ماکارانی ۸) روغن نباتی جامد و مایع ۹) سرخ کردنی با روغن نباتی ۱۰) استفاده از بویهای شیمیایی مثل ادکلن و عطر مصنوعی و انواع اسانسها و خوشبو کننده‌های مصنوعی (توجه کنید که استشمام بویها در زنان، سریعاً به رحم آنها منتقل می‌شود) ۱۱) موسیقیهای تند مثل انواع جاز و موسیقی پاپ، رپ و… ۱۲) اندوه و غم فراوان ۱۳) بی‌تقوایی و ملزم نبودن به واجبات و ترک محرمات ۱۴) غذاهای حرام ۱۵) برنج و عدس (بدون مصلماتی مثل کشمش و خرما) ۱۶) سبزی گشنیز (که برای زنان مخصوصاً دختران جوان، عقیم کننده است) ۱۷) رُبّ نارنج ۱۸) میوه‌های کال ۱۹) پُر خوری و بَد خوری (که به شدت سردی بدن را موجب می‌شود) ۲۰) گرسنگی مفرط ۲۱) روزه گرفتن بدون خوردن سحری ۲۲) تماس زیاد بدن و رحم با آب سرد مثل استفاده زیاد از استخر شنا ۲۳) خیار و گوجه و کاهو و هندوانه ۲۴) مواد مخدر ۲۵) کافور ۲۶) آب یخ (مخصوصاً اگر قالب یخ را در آب اندازند) و بستنی‌ها
موارد ذکر شده در نازایی خانمها نقش اصلی را در این زمان به عهده دارد، و در آقایان هم مؤثر است. اما نه به اندازه‌ی خانمها، مخصوصاً اگر مزاج طبیعت زن و مرد، سرد باشد (سودآوری یا بلغمی) این موارد، تأثیر مضاعفی در ناباروری خواهد داشت.

(غذاهای گرم مزاج برای تقویت اندام تناسلی در مرد و زن در صورت غلبه سردی):
۱) عسل ۲) کشمش ۳) خرما ۴)زیره ۵) نخودآب برای مردان ۶)رازیانه و عرق رازیانه برای زنان ۷) کرفس ۸) روغن حیوانی گاو ۹) گوشت گوسفند و مرغ ۱۰) زنجبیل و فلفل برای افراد بلغمی مزاج ۱۱) مالیدن روغن‌های گرم به بدن ۱۲) استفاده از عطرهای طبیعی گرم ۱۳) تخم مرغ عسلی ۱۴) پیاز ۱۵) روغن و خود زیتون ۱۶) ورزش ۱۷) تعادل در خوراک و خواب ۱۸) عدم خواب روزانه ۱۹) دستورات شرعی و عبادت و ذکر و تلاوت قرآن. ۲۰) باد کش گرم و خشک کل بدن مخصوصاً زیر شکم و پشت ۲۱) بادام و انجیر و گردو و نخودچی و پسته ۲۲) شربت عسل + گلاب + زعفران و کمی سرکه طبیعی انگور و آب ۲۳) نعناع و پونه و سبزی تره

«از کجا بدانیم که در مورد ناباروری، مقصر مرد است یا زن»
حکما چندین راهکار را برای مشخص شدن مقصر ارائه داده‌اند، که بهترین و ساده‌ترین آنها این امر می‌باشد:

  1. زن و مرد، نطفه‌ی خود را داخل آب بیندازند، هر نطفه که به زیر آب رفت، سالم و آنکه روی آب ماند، مقصر اوست.
  2. زن، قیفی به زهدان خود بردارد (قسمت لوله‌ی قیف را داخل رحم کند) و عطری خوشبو را زیر قیف بخور دهد (بخور عطر به داخل زهدان برود) اگر عطر و طعم بخور به دهان زن برسد، زن سالم است. یا اینکه زن سیر را به صورت شیاف به خود بردارد، اگر طعم و بوی سیر به دهان وی برسد، زهدان زن سالم است و انسداد و گرفتگی ندارد. در غیر این صورت مجرای زهدان بسته شده است.

اگر زن هیچ یک از این دو مورد اشکال را نداشته باشد، باید مداوا روی مرد انجام شود. و هر یک از این دو مورد، اگر در زن باشد، باید مداوا شود، مورد اولی معمولاً از غلبه‌ سردی و رطوبت و یا ضعف شدید بدنی می‌باشد و مورد دوم انسداد مجاری زهدان است که به راحتی قابل معالجه

+ تاریخ جمعه دهم شهریور 1391 ساعت 1:17 نویسنده خانم مهندس محمدی |

گیاهان موثر بر بیماریهای زنان

درمان زخم های رحم و قطع خونریزی

عسل را با انجیر شیاف درست کنید با ارچه شمی جهت زخم های رحم و قطع خونریزی نافع است.

مشکوک به باردار بودن

هر گاه زنی هنگام عقب افتادن عادت ماهانه مشکوک است که باردار است یا خیر؟ چنانچه مقداری عسل طبیعی را در آب حل کرده و ناشتا میل نمایند اگر باعث مغص گردد آن بیانگر باردار بودن میباشد در غیر اینصورت او حامله نمی باشد.( مغض یعنی درد شکم و روده ها بدون اینکه یبوست باشد و موادی در امعاء حبس شده باشد.)

تسکین درد رحم و زایمان

خوردن پودر سیاهدانه مخلوط یا عسل تسکین دهنده درد رحم و زایمان است .

طریقه مصرف: یک قاشق چای خوری پودر سیاهدانه را در یک استکان عسل مخلوط نموده و روزی سه قاشق چای خوری میل نمایید.

درمان باز شدن عادت ماهانه

در مورد بسته شدن و بند آمدن قاعدگی ( درصورتی که مربوط به حاملگی نباشد ) عسل را با پودر بادام تلخ شیاف درست کرده و مورد استفاده قرار دهید عادت ماهانه ظاهر میشود . خوردن تباشیر با عسل باعث باز شدن حیض میگردد.

دفع جنین مرده ازشکم

الف: ۱۰ الی ۱۵ گرم عصاره پیاز نرگس همراه با یک لیوان شربت عسل اگر به زن باردار خورانده شود بچه مرده را از رحم خارج میسازد.

ب: در زمان قدیم نیم مثقال کندر سفید را میکوبیدند و با عسل مخلوط میکردند و ناشتا به زائو می خوراندند جنین مرده خارج میشد. امروز با پیشرفت علم طب این کار بوسیله عمل جراحی امکان پذیر شده است .

توجه: روشهای درمان فقط به عهده پزشک معالج میباشد و به هیچ وجه توصیه نمیشود.

آسان نمودن زایمان

رویز معتقد است به زنان بار داری که کار میکنند باید برای اسان نمودن زایمان نعناع دم کرده همراه با عسل داده شود .

طریقه مصرف: دو قاشق غذاخوری نعناع خشک را در یک لیتر آب دم کرده و روزی سه استکان میل نمایید.

+ تاریخ جمعه دهم شهریور 1391 ساعت 0:50 نویسنده خانم مهندس محمدی |

سلام امیدوارم حال همگی دوستان خوب باشه. قبل از هر چیز یه معذرت خواهی بدهکارم به همگی دوستانی که منتظر آپ من بودن ولی واقعا تو این مدت سرم شلوغ بود و نمیتونستم آپ بشم و دوم اینکه دوستای جدیدی که درخواست واسه لینک دادند و من جوابشونو ندادم ایشالا تو همین چند روزه به همشون جواب میدم.

+ تاریخ چهارشنبه هشتم شهریور 1391 ساعت 2:12 نویسنده خانم مهندس محمدی |

راز عمر طولانی در غذای ملکه زنبورهای عسل

زنبورهای عسل دو مدل زنبور ماده دارند، یکی ملکه و دیگری زنبورهای کارگر و این تفاوت طبقاتی ارتباطی با تفاوت‌های ژنتیکی ندارد بلکه به مصرف ژله سلطنتی ارتباط دارد. با این همه فرایندی که بر اساس آن مصرف این غذای شاهانه منجر به ایجاد دودستگی میان زنبورهای ماده می‌شود تا به حال ناشناخته باقی مانده بود.زنبورهای ملکه در تمامی طول عمر خود از این ماده تغذیه می‌کنند و از این رو می‌توانند هفت سال عمر کنند در حالی که زنبورهای کارگر تنها هفت هفته فرصت زندگی کردن دارند.به گزارش ایران، زنبورهای ملکه، علاوه بر پست مهمی که در کندوها دارند از مزیت دیگری نیز برخوردارند، طول عمر آنها 40 بار طولانی‌تر از دیگر زنبورها است و این طول عمر بالا تنها به کمک رژیم غذایی مناسبی است که زنبورهای ملکه از آن پیروی می‌کنند.این زنبورها در همه زندگی خود از نوعی مایع شیره مانند به عنوان غذا استفاده می‌کنند و این رژیم غذایی به این معنی است که ابعاد بدن و وزن آنها تقریباً دو برابر زنبورهای ماده دیگر می‌شود در حالی‌که زنبورهای ملکه هیچ برتری ژنتیکی نسبت به دیگر زنبورها ندارند.در عین حال ترکیب این ژله سلطنتی به زنبورهای ملکه کمک می‌کند 42 درصد بزرگتر و 60 درصد سنگین‌تر از دیگر زنبورها باشند. اکنون آزمایش‌های جدید روی مگس‌های میوه و زنبورهای عسل نشان می‌دهند پروتئینی به نام «رویالاکتین» در این غذا عامل اصلی بزرگتر شدن ابعاد بدن و رشد سریعتر زنبورهای ملکه می‌شود.

 محققان دانشگاه تویاما در ژاپن می‌گویند زنبورهای عسل دو مدل زنبور ماده دارند، یکی ملکه و دیگری زنبورهای کارگر و این تفاوت طبقاتی ارتباطی با تفاوت‌های ژنتیکی ندارد بلکه به مصرف ژله سلطنتی ارتباط دارد. با این همه فرایندی که بر اساس آن مصرف این غذای شاهانه منجر به ایجاد دودستگی میان زنبورهای ماده می‌شود تا به حال ناشناخته باقی مانده بود.محققان ژاپنی نشان دادند پروتئین «رویالاکتین» موجود در این ماده غذایی مقوی جرقه اصلی ایجاد تفاوت در میان زنبورهای ماده را به وجود می‌آورد. این ماده از گذشته‌های دور توجه انسان‌ها را نیز به خود جلب کرده بود و امروزه از آن در انواع محصولات زیبایی و مراقبت از پوست استفاده می‌شود. زنبورهای ملکه در تمامی طول عمر خود از این ماده تغذیه می‌کنند و از این رو می‌توانند هفت سال عمر کنند در حالی که زنبورهای کارگر تنها هفت هفته فرصت زندگی کردن دارند.

بر اساس این ‌گزارش، این ماده مقوی به دلیل داشتن مقادیر زیادی پروتئین، ویتامین، مواد معدنی و هورمون‌ها تنها برای زنبورهای ملکه مفید نخواهد بود، زیرا مطالعات تاکنون نشان داده‌اند این ماده برای رفع خستگی، اضطراب، بیخوابی، آسم، هپاتیت، بیماری‌های قلبی و بیماری‌های گوارشی بسیار مفید است و در عین حال می‌تواند از پیری زودرس جلوگیری کند.

+ تاریخ چهارشنبه هشتم شهریور 1391 ساعت 1:37 نویسنده خانم مهندس محمدی |